MOLNTJÄNSTER

CLOUD   •   OFFICE 365

HEMSIDA

WORDPRESS   •   MOBILANNPASSAD

Kanske har du idag en hemsida som ingen hittar när dom googlar dina produkter/tjänster, med all säkerhet beror det på att sidan inte är sökmotoroptimerad (SEO) för Googles sökmotorer.

Prova att googla någon av dina tjänster/produkter och kolla om Google hittar dig!!

Vi bygger mobilvänliga hemsidor i WordPress.

LÄS MER OM HEMSIDOR   

SÖKMOTOROPTIMERING

SÖKMOTOROPTIMERING   •   SEO

Det första man bör tänka på inom SEO är vilka ord, sökord, som man vill synas på. Dels primära ord för din startsida och dels ord för undersidor. Om du tex säljer sökmotoroptimerings eller sökmotoroptimering tjänster , sä är det viktigt att kunder som är i behov av sökmotoroptimering hittar dig när dom googlar sökmotoroptimering

LÄS MER OM SÖKMOTOROPTIMERING   

DOMÄN / MAIL

DOMÄNFLYTT   •   MAIL I ALLA ENHETER

Har du ingen domän idag eller vill flytta din befintliga domän, hjälper vi gärna till.Många betalar flera tusen kronor om året för att ha sin hemsida. Vi hjälper dig att sänka kostnaderna.

LÄS MER…   

Vill du komma åt din mail på alla dina enheter så som PC:n – iPaden – iPhonen – Webmail. LÄS MER…   

INTERNET TJÄNSTER

93 procent av svenskarna har en internetuppkoppling hemma.
Nio av tio företag med minst 10 anställda har en webbplats.

  • MOLNTJÄNSTER.
  • HEMSIDOR.
  • SÖKMOTOROPTIMERING.
  • DOMÄN/MAIL.
Molntjänster är IT-tjänster som tillhandahålls över Internet, i synnerhet funktioner som traditionellt sköts på egna datorer men genom molnet sköts av någon annan. Det kan till exempel handla om tillämpningsprogram, serverprogram och lagring av data..
Vi tycker att alla företag ska ha råd med en bra hemsida. Hos oss får du en snygg och modern mobilanpassad hemsida till ett riktigt bra pris.
Vi  levererar sökmotoroptimering med garanti, betala bara för resultat! Vi ser till att du syns på relevanta sökord för din verksamhet..
Vi sänker dina kostnader för ditt webbhotell. Med Office 365 kan du jobba var du vill.

internet