Ny hemsida

Cqnet Solutions lanserar sin nya hemsida som är mycket mer lättnavigerad än den gamla hemsidan. Den nya hemsidan är bygg i responsive design. Med responsive design menas att den ser likadan ut oavsett vilken plattform du använder.

Ny hemsida med nya funktioner
När vi byggde den nya hemsidan fokuserade vi på säkerhet och funktionalitet. Den nya hemsidan har inga synliga mailadresser som robotar kan scanna av för att skicka skräppost.

reCAPTCHA
reCAPTCHA kallas funktionen vi använder för att förhindra att det skickas en massa skräppost från hemsidan. Innan man kan skicka iväg mailet måste man bocka i att man inte är en robbot. Snyggt och smidigt att använda.

Snyggare mailformulär
En ny funktion är dom nya mailformulären som ser lite proffsigare ut än dom traditionella milformulären.

Ny hemsida

Snyggt och anpassningsbart
Snyggt formulär som man kan anpassa lite som man vill, med bilder och text. Det går även styra vem som skall få mailet, passar bra på kontaktsidor eller sidor där man presenterar sin personal. Det går även skicka mail till externa användare, men då måste man vidarebefordra mailen till den externa mailadressen.

Nyhetsbrev
Är en ny funktion som vi kommer att lansera på hemsidan inom kort. Man anmäler sig till en mailinglistan och får dom senaste nyheterna och erbjudanden.Tanken med denna funktion är att vi snabbt skall kunna skicka ut viktig information till våra kunder. T.e.x Allvarliga Virus etc..

Idag mailar vi ut informationen till våra Avtalskunder, med den nya funktionen kan alla som anmäler sig till vår mailinglista få dessa “VARNINGS MAIL” Denna funktion tror vi att många kommer att uppskatta.

Erbjudande
Ibland händer det att vi får extra bra erbjudande på datorer och datatillbehör från våra leverantörer, dessa vill vi gärna dela med oss till våra kunder.

UPPSKATTNING
Med den nya hemsidan hoppas vi att våra kunder uppskattar sidan och tycker att den är lätt att hitta informationen dom söker.

Ny hemsida