COM7 IT AB

Vi har helhetslösningen för kontoret.
Data/IT
Dokumenthantering
Skrivare
Telefoni
Mobiler
Antennförstärkning
Växlar
Hemsida
Molntjänster
Office 365
Server hosting

En enda kontakt att ringa!
Vi tar hand om allt.

Kontakta oss

Kort om oss

Com7 IT AB erbjuder moderna IT och kommunikationslösningar till både små och stora företag.

Inom telefoni erbjuder vi bl.a. både mobila och fasta telefonitjänster, växellösningar och MDM (mobile device management).

Inom IT så fokuserar vi på moderna och kostnadsoptimerade molntjänster, data / IT service och IT säkerhet m.m. samt även Copy/print lösningar. Självklart erbjuder vi också utbildning och supportavtal för IT, Telefoni och kringutrustning, både för nya och gamla kunder.

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och våra kunder finns i hela Sverige.

Com7 AB

1997 startade Com7s resa till att bli en operatörsoberoende kommunikationsleverantör inom Telefoni, IT och dokumenthantering. Com7s VD Mathias Andersson startade då bolaget Comforit i Göteborg och man sålde förvalstelefoni till företag. Under åren utvecklades företaget och man började även sälja mobila lösningar, internetaccesser och telefonväxlar till företag.

2008 köps Comforit av Mobyson då man såg värdet av kundstocken och ville etablera sig i väst.

2009 Efter köpet valde Mobyson att byta inriktning på sin verksamhet och fokusera på de största företagen i  Sverige. Mathias med några kollegor från Comforit kunde därav 2009 starta det nya bolaget Com7 och många av de gamla kunderna och anställda följde med.

2012 började man arbeta med ITtjänster och i början av 2016 köpte Com7 IT-bolaget CQnet för att kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning med Telefoni, IT och Dokumenthantering. 2017 Bytte CQnet Solutions AB namn till COM7 IT AB

COM7 IT AB Är ett IT-företag som marknadsför, säljer och tillhandahåller datasupport, helhetslösningar bestående av produkter och tjänster, datasupport, i första hand till det IT-baserade kontoret.

COM7 IT AB är ett dotterbolag till Com7

VI ANALYSERAR ERA BEHOV

Att jämföra priser på datorer, och andra It-produkter är enkelt. Att se vad de egentligen kostar och vad de presterar är betydligt svårare. Vår uppgift är att ge er full kontroll över både kostnader och utrustning. Vi analyserar maskinparken, medarbetarnas behov och hjälper er att se över totalekonomin. Därefter föreslår vi en lösning som är personligt anpassad till varje arbetsplats och den mest ekonomiskt fördelaktiga. ”Vi är duktiga på datasupport”

SÄKERHETSANALYS

Dagens IT miljö präglas av virus, spam och olika typer av attacker- både utifrån och inifrån. Förutom detta finns alltid risken att förlora kritisk data i hårddisk-krascher, stölder, strömförlust och exempelvis vid brand. Vi hjälper dig att analysera och identifiera hoten och ger dig förslag på lösningar som passar ditt företag. Vi hjälper dig att förutse och vara förberedd på nutida såväl som framtida hot. Vi har även akut datasupport.

FINANSIERING – Nya idéer
Datasäkerhet

En viktig del i lösningen är naturligtvis finansieringen. Rätt finansiering garanteras genom den grundliga analysen och att vi följer vårt rättesnöre: Betala för funktionen inte för produkten.

VÅRA TJÄNSTER:

Serverinstalltioner
Installation av Arbetsstationer
Konfigurering av Brandväggar
Backup till disk och Internet
Underhåll CQ-Flex Avtal
Telefonsupport till Avtalskunder
Nätverks Analys (förslag på förbättringar)
Finansiering
Försäljning av Datorer/Servrar och tillbehör
Domänflytt
Rådgivning
Antivirusprogram

Datasupport

i Göteborg med omnejd. Vi är hos er inom 2 timmar. Kontakta oss om du är i behov av akut support. Allt inom Data/IT, telefoni, mobiler, växlar.
Ett enda nummer att ringa. 031-724 92 00

COM7 IT AB är ett dotterbolag till Com7

Com7 IT AB är inriktat mot företagsmarknaden. Vi fokuserar på mobila lösningar men har även produkter och tjänster för fast telefoni. Bland våra övriga tjänster kan nämnas datasupport, server hosting, hemsidor.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS